John Williams voor het eerst in TV commercial

03-12-2009 @ 19:24

John Williams (bekend van o.a. de RTL programma’s ‘Dubbeltje op z’n kant’ en ‘Help, mijn man is klusser’) zet zijn talenten in als droomman voor de nieuwe commercial van het bekende toetjesmerk Mona. Het is zijn eerste optreden in een TVcommercial. Acteren zit hem echter in het bloed. Kent u bijvoorbeeld agent Rodney nog uit Blauw Blauw of proefvoetballer Kevin Borgers uit Costa? Of arts Maurice Zegers uit Onderweg Naar Morgen of uitsmijter Bob uit de dramaserie Westenwind ?

In de commercial droomt Mieke, de vrouw van de inmiddels bekende Mona fan Dré (die met al die puddingbekers aan de muur), even volledig weg. Ze droomt van – u raadt het al – John Williams. In haar droom ontpopt John zich als haar ‘echte’ droomman. Dat John uiteindelijk niet meer is dan een droom, is de kolderieke ontknoping van de commercial. Uiteindelijk gaat het om de nieuwe droomtoetjes ‘ChocoDreams’ van Mona, daar word je blij van!

Wat een enorme evaring! Ik heb erg genoten van de opnames en vond het prachtig om in zo’n mooie commercial te mogen spelen

De commercial is vanaf 3 december 2009 te zien op de Nederlandse TV zenders.