RADIO 538 NU OOK OP TV

03-12-2009 @ 19:26

Radio 538 gaat samenwerking aan met VidiGo
Radio 538 blijft zich telkens weer vernieuwen. Het #1 radiostation van Nederland gaat nu ook haar radioshows op de Nederlandse televisie en als webcast uitzenden! Radio 538 gaat hiermee een samenwerking aan met VidiGo en is hiermee het eerste radiostation dat dit initiatief aan haar luisteraars biedt.

De eerste live uitzending start vanaf het nieuwe jaar. De VidiGo set krijgt een vaste plaats in de studio van Radio 538 en dagelijks zijn alle radioprogramma’s in beeld te volgen op Radio538.nl en het toekomstige ‘538 TV’. Het makkelijk bedienbare VidiGo opnamesysteem bevat een complete en zeer compacte tv studio, die volledig geautomatiseerd kan schakelen. Kortom een unicum in TV productie en voor de Nederlandse radio.

VidiGo Reinout Lempers: “Wij zijn buitengewoon blij met de keuze van Radio 538 voor VidiGo. Het is een duidelijke bevestiging van onze visie dat televisie maken toegankelijk wordt voor iedereen. Dat radioproducenten nu TV gaan maken was zonder VidiGo bijna ondenkbaar geweest. Wij bewijzen hiermee dat VidiGo het produceren van televisie echt revolutionair zal veranderen.

Radio 538 Alexander Josiassen: “Het mooie aan het VidiGo systeem is dat het vanuit een radiogedachte kan worden gebruikt. Het is te integreren in ons radiosysteem, waardoor het zeer flexibel en makkelijk te bedienen is. Het systeem werkt op Flash, waardoor je dus ook geen tv ervaring hoeft te hebben.  Een mooie aanwinst voor ons als radiostation.”

Meer informatie: www.radio538.nl en www.vidigo.tv

 
Radio 538
Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al 17 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie, op mobiele telefoons, via i-Phone powered by Tunin.fm en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Verder in heel Europa via de satelliet. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538 Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a.  Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ’s Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer Frank Dane en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info.

VidiGo
VidiGo is het nummer één softwareplatform voor videoproductie. De software-only oplossingen bieden een alternatief op de traditionele hardware systemen. VidiGo software werkt op standaard IT hardware en maakt het mogelijk om snellere, eenvoudige en kosten effectieve tv-productie workflows te creëren. Kwaliteit, betrouwbaarheid, eenvoud in gebruik, en kosten effectiviteit zijn onze sleutelwoorden. Het is de doelstelling van VidiGo om de standaard te worden voor de nieuwe generatie videoproducenten. Bezoek onze website, www.vidigo.tv, voor meer informatie.