Beat The Heat Now! : Boris & friends in de Jaarbeurs Utrecht, 12-12

07-12-2009 @ 18:07

BORIS in Kopenhagen voor klimaattop
WWF International nodigt Boris uit voor live opname, 13-12

Beat The Heat Now!
Zaterdag 12 december vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het evenement Beat The Heat Now! plaats. Een belangrijke dag in de campagne rondom de klimaattop die deze weken gaande is in Kopenhagen. Boris zal samen met zijn band gastheer zijn en andere artiesten als: Do, Valerius, The Wicked Jazz Sounds Band, The Phantom Four & Rude Boy en Caro Emerald verwelkomen.

De manifestatie heeft een overvol programma met o.a. ook Kasper van Kooten en band, die Candy Dulfer, de 3J’s, Extince en vele anderen op het podium ontvangen.

Kijk op: www.beattheheatnow.nl voor meer informatie.

Boris en zijn band vertrekken samen met o.a. minister Jacqueline Cramer, Tweede Kamerleden, journalisten en  vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties gezamenlijk om 21.00 met de petitietrein naar Kopenhagen. Onderweg zal Boris met zijn gezelschap praten over het milieu en muziek maken.

One World
Boris heeft het nummer One World opnieuw ingezongen met een nog meer toepasselijke tekst. De organisatie van Beat The Heat Now! heeft dit nummer gekregen voor haar campagne, en zij zullen dit zo breed mogelijk gaan verspreiden om zo een meer bewuste houding ten opzichte van het milieu en de opwarming van de aarde te krijgen.

WWF International Copenhagen, 13 december
Door de inzet van de organisatie van Beat The Heat Now! heeft het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds (WWF) de opname van One World te zien gekregen. Hier werd direct enthousiast op gereageerd en de clip en het nummer werden direct verspreidt via de sites van WWF, Greenpeace, WNF, Green TV, en nog vele andere sites die content betrekken via InsideCop15, een project van WWF International.

Door de goede reacties is Boris en band uitgenodigd om in Kopenhagen in de studio van de WWF een optreden en interview te doen wat vervolgens via alle partnersites te zien zal zijn.

"WWF are delighted that Boris' video One World is being featured on Inside COP15 and that the band will make an exclusive appearance on the channel during the Copenhagen climate change talks. Music is a great way of getting wider audiences involved in the debate and thinking about the issues," aldus Martin Atkin, Executive Producer of Inside COP15, Director, External & Media Relations, WWF International.

De clip en het optreden in de studio van WWF Copenhagen zijn te zien via o.a.:
WWF: http://cop15.panda.org (is contentleverancier voor vele aangesloten sites)
www.greenpeace.nl
www.wnf.nl
www.green.tv

The Groovalicious Tour start later (17-12)
Vanwege alle activiteiten rondom Beat The Heat Now! is de openingsshow van 11-12 verplaatst. Als extraatje vindt de première voor publiek nu plaats op Beat The Heat Now!

De clubtour start nu op 17 december en in De Effenaar in Eindhoven wordt de aftrap gegeven. In deze dubbele headlinertour bundelen Boris & band en The Wicked Jazz Sounds Band hun krachten voor negen grote optredens, samen met voorprogramma Jenny Lane en features Do en Caro Emerald.

Het concert wat geplanned stond voor 11 december in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard wordt verzet naar een latere datum.