Play-Offs 'The Clash of the Cover Bands 2009/2010' in Leusden

18-01-2010 @ 16:06

Na zeven spannende regiofinales, waaruit 14 winnaars zijn voort gekomen die door gaan naar de landelijk halve finales op zaterdag 13 maart a.s., vindt op zondag 7 februari a.s. de play-offs plaats van 'The Clash of the Cover Bands 2009/2010' in MC De IJsbreker in Leusden. Daar zijn de allerlaatste twee plaatsen te verdienen door de zeven topcoverbands die tijdens de regiofinales het hoogst scoorden nà de winnaars. In deze play-offs zal duidelijk worden welke coverbands de twee felbegeerde tickets weten te veroveren naar dé poptempel van Nederland: Paradiso in Amsterdam! De muzikale competitie zal ook tijdens de play-offs spannend zijn en spektakel is gegarandeerd in dé grootste landelijke bandcompetitie van Nederland. De zeven coverbands zullen in de play-offs op zondag 7 februari a.s. in MC De IJsbreker in Leusden alles uit de kast halen om ook tijdens de Landelijke Halve Finales op zaterdag 13 maart a.s. te kunnen schitteren op het meest geliefde podium van Nederland: Paradiso!!!

In de Play-Offs worden de bands ook beoordeeld door een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van o.a. muziekmaatschappijen, boekingskantoren en vakmedia, maar natuurlijk heeft ook nu het publiek weer een belangrijke stem. Elk toegangsbewijs is tevens een stembiljet en daarmee kan het publiek stemmen op haar favoriete band. De twee bands met de hoogste score bij zowel de vakjury als het publiek plaatsen zich voor de landelijke halve finales in Paradiso.

Het programma van zondag 7 februari is (in willekeurige volgorde):
- Silver: Rock coverband uit Bilthoven
- Robuust: Nederpop coverband uit Den Haag
- Shotgun Shadow: Countryrock coverband uit Deurne
- Dean: Allround coverband uit Hilversum
- Pink Noise: Pink Floyd tribute uit Groesbeek
- Stanton: Rock coverband uit Leeuwarden
- Runner-Up uit de regio Limburg   

Zaal open: 15.00 uur.
Entrée: € 10,- aan de kassa en € 8,50 via de voorverkoop op onze website www.theclashofthecoverbands.com.

Het inschrijven voor 'The Clash of the Cover Bands 2010' is al in volle gang. Coverbands kunnen zich inschrijven tot 1 maart 2010.

www.theclashofthecoverbands.com