MINCO EGGERSMAN MAAKT SOUNDTRACK VOOR WIN/WIN FILM - JAAP VAN HEUSDEN

30-01-2010 @ 12:49

In afwachting van ME's nieuwe album 'HAMDEN', dat begin mei bij muzieklabel VOLKOREN zal verschijnen, maakt Minco Eggersman de soundtrack voor Jaap van Heusden's nieuwe film 'WIN/WIN'.

Na de vorig jaar in Nederland en Japan verschenen soundtrack en dubbel release (cd/dvd) van 'Ooit' (Jaap van Heusden) heeft Minco inmiddels ook de soundtrack geschreven voor Jaap van Heusdens nieuwe film 'WIN/WIN'. 'WIN/WIN', met acteurs als Halina Reijn, Hans Kesting, Oscar van Rompay en vele anderen, gaat over de opkomst en ondergang van Ivan gespeeld door vlaams talent Oscar van Rompay. Werkend voor een grote investeringsbank wint deze jonge belegger snel status maar verliest hij z'n onschuld: waar het overdag niet op kan, moet Ivan dat 's nachts compenseren, en hoe...

27 Januari was de trailer al te zien bij 'De Wereld Draait Door' en volgens NRC.NEXT is het tip #3 voor het 39ste Internationale Film Festival van Rotterdam. Maandag 1 februari is de film zelf dan echt in premiere op dit zelfde FilmFestival.

Naast muziek van Minco is er muziek van Wovenhand te horen in deze aangrijpende film die dit najaar ook op televisie te zien zal zijn.      

www.volkoren.com