Vonder & Bloom tekenen bij [PIAS]

03-02-2010 @ 16:34

Het debuutalbum 'Simple Peace Of Mind' van Vonder & Bloom zal op 29 maart uitkomen bij [PIAS]. Mooie ingetogen liedjes: romantisch maar met beide benen op de grond, puur maar niet onschuldig. Recht uit het hart en er ook recht weer in.
Ga even zitten en luister naar de eerste single 'Brilliance Of You'. Het zal maar voor je gezongen worden! De volgende single 'Little Dreamer' gaat vanaf half februari in promotie. Op dit album ook de strijkers van het Metropool Orkest, die aan vier songs op het album meewerkten. Samen met Roeland Jacobs produceerden ze het debuut en Ulf W. Holand (bekend van o.a. Maria Mena en A-ha) mixte het album.

De mooie dingen in het leven gebeuren spontaan. Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk zaten in dezelfde Amsterdamse tram op weg naar een talentenjacht waarvoor ze zich allebei hadden ingeschreven. Ze maakten contact en de vonk sloeg meteen over. Al in de kleedkamer hoorden ze dat hun stemmen perfect bij elkaar kleuren. En in de maanden daarna merkten Nina (piano, klassiek geschoold aan het Utrechts conservatorium) en Caroline (gitaar, Amerikaniste, juriste en muzikaal gezien hartstikke autodidact) wat ze aan elkaars liedjes toevoegden: magie. Vonder & Bloom was geboren.

www.vonderandbloom.com