ALBUM- EN CLIP-PRESENTATIE THE RUDOLFS IN LVC LEIDEN

15-02-2010 @ 15:36

Vrijdag 19 februari verschijnt het debuutalbum "Streets of Glass" van THE RUDOLFS. Ter presentatie geeft de band op deze dag een show in LVC Leiden. Naast het album wordt ook de clip gepresenteerd van de eerste single "Christal", die in Parijs werd opgenomen.

Het gaat goed met The Rudolfs. Ze tekenden afgelopen jaar een contract bij het Cool Buzz label, een boekings-contract bij Double Vee Concerts en staan vol in de belangstelling met hun nieuwe album. "Na een jaar lang schrijven en ploeteren in studio's kunnen we niet wachten de nieuwe nummers aan het publiek te laten horen. In LVC hebben we altijd onze beste shows gegeven, dus daar voegen we er graag nog een aan toe!", aldus zanger Leo van Duijn.

The Rudolfs ontstonden in 2003 uit een groepje hangtuig. Letterlijk. De vijf gasten werden na de zoveelste gele kaart op de middelbare school in een muzieklokaal getrapt om ze maar van de straat te houden. Inmiddels deden The Rudolfs meer dan 100 shows, waaronder op Metropolis, de Gentse Feesten, Werfpop en in clubs als het Paard en LVC. Onderweg Streets Of Glass wonnen ze (nog als The Dead Rudolfs) de Grote Prijs van Zuid Holland. Het debuutalbum "Streets Of Glass" staat bol van catchy, pop en rocksongs en is opgenomen in de IJland Studio (o.a. Voicst, Alamo Race Track, The Death Letters, Claw Boys Claw). Productie was in handen van Mischa den Haring, mastering door Darius van Helfteren

Kaarten voor de release party zijn verkrijgbaar voor € 10,- via www.lvc.nl. Om 20:30 gaat de zaal open.

PARADISO SHOW
Op woensdag 10 maart spelen The Rudolfs in de bovenzaal van Paradiso. Aanvang: 20.30 uur. Entree: € 8,50 (excl. lidmaat-schap). Om 20:30 gaat de zaal open.

www.therudolfs.com
www.myspace.com/therudolfs
www.twitter.com/therudolfs
http://therudolfs.hyves.nl