PaasRock wordt PaasMix

19-02-2010 @ 12:47

Voor de 25ste keer wordt dit jaar een Paasfestival georganiseerd in de Meern door Azotod. In navolging van de algehele Azotod programmering is men ook niet bang geweest om kritisch naar de PaasRock programmering te kijken. Hier zijn enkele grote veranderingen uit voort gekomen die van dit Paasfestival een bijzondere gebeurtenis maakt.
In de eerste plaats zal afscheid genomen worden van de naam. Azotod wil naast de eigen standaard programmering ook de programmering van het Paasfestival verbreden en daarom is de naam PaasRock niet langer ladingdekkend, vanaf dit jaar is het PaasMix.
Waar de afgelopen edities van PaasRock alles op 1 dag in een tent zich afspeelde, zal dit jaar met Pasen de Azotod 3 dagen Paasgekleurd zijn. Op vrijdag 2 April zal worden afgetrapt met HollandseMix om op zaterdag 3 April plaats te maken voor de RockMix. Er is dit jaar ook voor het eerst rekening gehouden met de kinderen uit de regio Utrecht, wat resulteert in de KidsMix op zondagmiddag 4 april. De 3 dagen zullen worden afgesloten met een groot feest onder de naam van 80’s 90’sMix.

HollandseMix
Op vrijdag 2 April wordt Azotod omgetoverd tot het grootste en gezelligste bruine cafe van Nederland. Met optredens van echte “Utrechtse Jongens” als Marcel Leemkuil, Rik Hoogland en Martin van Doorn maar ook Michel Bak en hoofdact Wolter Kroes belooft dit een avond te worden zoals nog nooit is beleeft in Azotod. 2 April is De Meern dus de hoofdstad van het Hollandse lied.

RockMix

Zaterdag 3 April begeeft PaasMix zich op bekend terrein. De betere, upcoming, bands van Nederland verzamelen zich deze avond in Azotod. Liefhebbers van Rock in de breedste zin van het woord zullen tijdens de RockMix aan hun trekken komen. De avond begint met de melodieuze pop/rock van de Utrechtse band Audio Adam wat met hun optreden op RockMix de eerste stappen zet naar het grote publiek. Een al meer gevestigde naam in het clubcircuit is The Death Letters. Deze twee tieners uit Dordrecht maken een volwassen mix van Punk en Blues, met vleugjes Hard Rock, Pop en Country. Live spat de energie van het podium af waardoor ze perfect op RockMix passen. The Mad Trist gooit op het moment hoge ogen met hun debuutalbum “Pay The Piper” bij de gevestigde muziekpers en radio. Na PaasPop in Schijndel zullen de mannen uit Limburg zich naar De Meern haasten om heel Azotod in hun greep te nemen. De laatste act op RockMix komt rechtstreeks uit de VS waar Drive Like Maria in maart touren. Azotod is trots om na deze tour Drive Like Maria weer in Nederland te verwelkomen. Naast  voorprogramma’s voor o.a. ZZ Top, AC/DC  en Mötorhead heeft DLM zich het afgelopen jaar gemanifesteerd als DE festival- en clubband van Nederland en dan mag RockMix natuurlijk niet achter blijven.

KidsMix
Paaszondag staat ’s middags in het teken van de kinderen. Jochem van Gelder komt deze middag met zijn Show Op Bestelling naar Azotod. Deze show van Nederlands grootste kindervriend is een grote verrassing. In de Show Op Bestelling wordt namelijk de inhoud van de show helemaal door de kinderen bepaald. Alleen het openingslied en dat de show op een gegeven moment moet eindigen is zeker.

80’s 90’sMix
PaasMix wordt dit jaar afgesloten met een groot 80’s en 90’s feest. Als voorproefje op de komende “terug in de tijd” thema feesten zal 3FM’s eigen Gerard Ekdom je door 20 jaar muziekgeschiedenis meenemen. Deze avond zal een groot feest der herkenning zijn die tot 2e Paasdag 3.00 uur duurt.

www.azotod.nl

[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 [if gte mso 9]> /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:EN-US;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> [if gte mso 10]>