Faithless komt met 3D musicvideo

23-04-2010 @ 16:22

Na een radiostilte van drie jaar verschijnt op 3 mei de nieuwe single van Faithless geiteld ‘Not Coming Home’. 

Na het overdonderende success van de film Avatar is de wereldgeschiedenis bijna onder te verdelen in twee tijdperken. Ervoor en erna. Alles moet opeens 3D zijn. Games, televisies en.. nu dus ook videoclips. Pak je 3D-bril en kijk naar Faithless’ nieuwste: Not Going Home.
In de video, gemaakt door Joe Marshall, zien we Faithless frontman Maxi rondlopen in zijn eigen wonderland. Maar was de versie van Alice nog wat braafjes, op het eind van deze fantasiewereld gaan we toch meer de ‘voor boven de 16’-kant op. Not Going Home is afkomstig van het op 17 mei verschijnende en langverwachte album ‘The Dance’.

Voor de razend nieuwsgierige fans heeft Sister Bliss een speciale remix gemaakt met fragmenten van het nieuwe album. Deze 10 minuten durende mix kan hier worden beluisterd klik hier
Faithless komt deze zomer twee maal naar Nederland; Op 7 mei staat de band in een uitverkocht Paradiso en op 2 juli zijn ze terug voor een openluchtconcert in het Amsterdamse Westerpark. Ook op de diverse buitenlandse festivals is Faithless te bewonderen, waaronder op het legendarisch Glastonbury festival in Engeland.
[pias]