SANTANA IN GELREDOME XS

27-04-2010 @ 12:42

Dinsdag 5 oktober geeft meestergitarist Carlos Santana met zijn band een concert in GelreDome XS in Arnhem. De voorverkoop van dit concert dat onderdeel uitmaakt van zijn Universal Tone toernee, begint donderdag 29 april om 10.00 uur.

Een overweldigend concert tijdens het legendarische Woodstock festival in 1969 bezorgt de Amerikaanse rockgroep rond Carlos Santana een muziekcontract. Hitsingles als “Jin-go-lo-ba” en “Evil Ways” volgen en al snel breekt Santana met zijn mix van rock met Zuid-Amerikaanse invloeden internationaal door. Het tweede album “Abraxas” brengt klassiekers als “Samba Pa Ti”, “Oye Como Va” en “Black Magic Woman”.

Inmiddels heeft Santana meer dan 90 miljoen albums verkocht en voor meer dan 100 miljoen mensen opgetreden. Ook heeft Santana tal van prijzen gewonnen waaronder 10 Grammy Awards en twee Latin Grammy’s. Ook is Santana opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Tijdens de Universal Tone Tour speelt Santana zowel hits uit zijn meer dan 40-jarige carrière als ook nummers van zijn nieuw te verschijnen studio album waar hij momenteel de laatste hand aan legt. Santana speelde voor het laatst in Nederland tijdens Bospop 2008.

SANTANA UNIVERSAL TONE TOUR
Dinsdag 5 oktober 2010
GelreDome XS - Arnhem
Entree: € 46, € 50, € 54, € 58 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.santana.com/