10 Jaar Jannes

22-05-2010 @ 18:57

De sympathieke volkszanger Jannes kan inmiddels wel gerekend worden tot één van de grote artiesten van het Nederlandse lied. Na tien jaar, tien albums, uitverkochte zalen en vele grote hits is het dan ook tijd geworden voor een verzamelalbum genaamd “Het beste van”. Naast de grootste hits van Jannes zoals ‘Dam dam’, ‘Een beetje meer’ en ‘Ietsie pietsie’ zijn op dit album vier nieuwe nummers te vinden.

Het succesvolle schrijversduo Emile Hartkamp en Norus Padidar hebben wederom vrolijke, zomerse meezinghits geschreven die het geluid van Jannes typeren. “Het beste van” geeft een indrukwekkend overzicht van alle hits die Jannes de laatste tien jaar op zijn naam heeft geschreven. De gelimiteerde digipak editie bevat naast de CD een DVD met bijzonder beeldmateriaal. Naast video’s bevat de DVD een live-registratie van het grote concert dat Jannes in 2009 in Enschede gaf. Dit bomvolle en diverse verzamelalbum is een collectors item voor de echte Jannes fan!

De unieke samenwerking tussen Jannes en Harry Vermeegen, die samen het WK lied “Wij zijn voor Oranje” zingen is ook op het album terug te vinden. Harry Vermeegen heeft jl vrijdag 21 mei in Starlight Partycentrum te Nijkerkerveen tijdens de CD presentatie het eerste exemplaar van “Het beste van” aan Jannes overhandigd.

Een carrière van 10 albums, 8 gouden en 1 platina award en dat is een mooie bekroning van 10 jaar Jannes!