CONCERT AEROSMITH VERPLAATST NAAR GELREDOME XS ARNHEM

26-05-2010 @ 20:58

De show van Aerosmith + Special Guests, op woensdag 23 juni 2010, is verplaatst van het Goffertpark Nijmegen naar GelreDome XS Arnhem. Wegens tegenvallende verkoopcijfers was deze beslissing helaas onoverkomelijk. Het Goffertpark is te groot voor het aantal bezoekers dat verwacht wordt. Met de huidige bezoekersaantallen komt de show van Aerosmith beter tot zijn recht in de kleine setting van GelreDome en zodoende krijgt ook het publiek een betere live ervaring. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor het concert in GelreDome XS Arnhem en kunnen niet geretourneerd worden.

Voordat Aerosmith het podium betreedt op woensdag 23 juni in GelreDome XS Arnhem, zullen Stone Temple Pilots en Sleeze Beez het publiek opwarmen. Helaas heeft de vijfkoppige hair metalformatie Steel Panther het optreden op 23 juni wegens logistieke redenen moeten annuleren.

Aerosmith en special guests steunen de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

Voor het concert van Aerosmith en special guests is behalve het reguliere ticket, ook een Ticket de Luxe te koop. Met dit ticket heb je recht op toegang tot GelreDome XS middels een aparte ingang, early access, easy parking en gegarandeerde toegang tot het reguliere eerste vak.

AEROSMITH
'Cocked, Locked, Ready To Rock!'
Special guests: Stone Temple Pilots en Sleeze Beez
Woensdag 23 juni 2010
GelreDome XS, Arnhem (i.p.v. Goffertpark, Nijmegen)
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Entree Ticket de Luxe: € 99 (excl. servicekosten)
Aanvang: 17.30 uur