SKUNK ANANSIE naar Heineken Music Hall 25 februari 2011

31-05-2010 @ 10:44

Zangeres Skin, van de Britse band Skunk Anansie, heeft dit weekend op het hoofdpodium van Pinkpop bekendgemaakt dat de groep weer terugkeert naar Nederland. Op vrijdag 25 februari 2011 staat het viertal op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam.  

Na een afwezigheid van 8 jaar is Skunk Anansie sinds afgelopen najaar weer terug. Met een sold-out tour en een nieuw album was het alsof de band nooit weg is geweest. Skunk Ananie, bestaande uit Skin (Deborah Anne Dyer), 'Cass' (Richard Keith Lewis), 'Ace' (Martin Ivor Kent) en Mark Richardson, scoorde in 1996 met ‘Weak’ hun eerste hit. Daarna volgden er meer, onder andere ‘Hedonism’ en ‘Brazen weep’, van het succesalbum Stoosh. de band bestaat sinds 1994.

Skunk Anansie staat bekend om haar energieke en enthousiaste live shows, iets wat ze het afgelopen uur ook op Pinkpop hebben laten zien. In september verschijnt het vijfde studio album van de band. De eerste single van dit album ‘My Ugly Boy’ werd net al goed ontvangen door het Pinkpoppubliek. In november stond Skunk Anansie nog twee keer in Paradiso, deze shows waren in één dag uitverkocht.

SKUNK ANANSIE + support act
Vrijdag 25 februari 2011
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 37, - (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.skunkanansie.net/