Muziek van de TV-reclame van Corendon vliegvakanties

01-06-2010 @ 17:36

In de reclamespots van Corendon vliegvakanties die uitgezonden worden op de RTL zenders is een vrolijke familie te zien en een dansend kindje en een opvallend kinderstemmetje dat "Vakantie, we gaan op vakantie roept"

Sinds deze campagne op TV is leeft de commercial. Per dag wordt hij honderden keren opgezocht via Google, bekeken op Youtube en doorgeplaatst op vele duizenden Hyves pagina's. Vakantiegangers sturen vrienden en familie berichten met de link naar de commercial. Zelfs vele forums zijn gewijd aan deze reclame, zowel positief als negatief.

Om aan de publieke vraag te voldoen is er een CD single van gemaakt met videoclip http://www.youtube.com

Op vele internetforums is de laatste maanden flink gespeculeerd over het kinderstemmetje: Nepstemmetje, chipmunk effect, cut & paste, papegaai, een volwassene met een heliumballon? Een computer stem?
De stem in de commercial is de toen 3 jarige dochter Merel van muziekproducer Zeno Groenewegen, die ook een glansrol in de video heeft en is volledig natuurlijk.

Atilay Uslu, de directeur van Corendon is de laatste weken flink in de publiciteit geweest en wordt nu wekelijks benaderd voor TV optredens:
- Een vandaag maakte een special van een half uur over hem (http://www.eenvandaag.nl/)

- Hij was tafelgast bij Pauw en Witteman

- Het EO programma "Met niets begonnen" maakte een portret over hem
(Zie :http://www.eo.nl/programma/metnietsbegonnen/

De zanger die dit nummer zingt is Roy Raymonds (de blote voetenzanger van Nederland) werd bekend door het TROS-programma "Een ster in 40 dagen", en was te gast bij Paul de Leeuw, Jensen

www.royraymonds.nl
royraymonds.hyves.nl