JEAN MICHEL JARRE MET SPECTACULAIRE LICHTSHOW NAAR AHOY

08-06-2010 @ 14:22

Op zaterdag 27 november geeft Jean Michel Jarre een concert in Ahoy in Rotterdam. 
Met een geheel vernieuwde, spectaculaire show komt Jean Michel Jarre op 27 november terug naar Nederland voor een concert in Ahoy in Rotterdam. In 2009 gaf de synthesizerpionier nog een concert in de Heineken Music Hall en in 2008 stond hij voor een uitverkocht Carré.

De nieuwe “2010” wereldtournee is niet alleen een bijzondere muzikale ervaring, maar belooft ook een state-of-the-art visueel spektakel. Jean Michel Jarre heeft besloten om zijn all-in-one-show concept te vernieuwen door het integreren van de nieuwste technologie op het gebied van geluid, licht en special effects. Resultaat is een futuristische lasershow, indrukwekkende HD projecties en een buitengewoon spectaculaire lichtshow. Het concert in Ahoy zal in een intieme theatersetting plaatsvinden, zodat ook het visuele spektakel ultiem tot zijn recht komt.

Jean Michel Jarre geldt als één van de belangrijkste pioniers in de elektronische muziek. Met zijn debuut en meesterwerk uit 1976, ‘Oxygene’, introduceerde Jarre het gebruik van de synthesizer bij een wereldwijd publiek. Het album was met 18 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd een enorm succes en zorgde ervoor dat Jarre voor altijd verbonden zou blijven aan dit elektronische instrument. Invloeden van Jean Michel Jarre zijn terug te vinden in muziek van Air tot Daft Punk, Moby en The Chemical Brothers. Beste dj ter wereld Armin van Buuren is ook groot fan van Jean Michel Jarre.

JEAN MICHEL JARRE
Zaterdag 27 november
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 59 & € 69 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.jeanmicheljarre.com/