Marco de Hollander single: Genieten van het leven!!

23-06-2010 @ 22:35

De Ter Aarse volkszanger Marco de Hollander presenteert zijn nieuwste single op het Rood Hit Blauw -label. De Hollander die al eerder in diverse hitlijsten stond met nummers als ‘Kaarslicht en Rode wijn’ – ‘Kom je naar het feest’ en ‘Zet de boel maar op z’n kop’ wordt ook wel de vrolijkste volkszanger van Nederland genoemd. Niet voor niets staat hij dan ook elk week op de bühne om zijn Hollandse gezelligheid over te brengen op het publiek.
De opnamen van zijn nieuwste single “Genieten van Het leven” vonden plaats in Studio Diffrence onder begeleiding van Ronald Moonen. Een man die al eerder garant stond voor artiesten als Frans Theunisz en Dirk Meeldijk.

De aankomende maanden zal een uitgebreide reclame campagne op TV Oranje starten omtrent de nieuwe single en DVD. Ook zal Marco een radiotour doen, en vele omroepen gaan bezoeken voor een interview. Tevens is de 28 jarige volkszanger één van de gasten tijdens de Radio NL Zomertour.
Kortom de zomer van 2010 wordt de zomer van Marco de Hollander.

De single zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label en is een voorloper van een compleet nieuw album die in het najaar uitkomt.

De single is per direct verkrijgbaar als download op alle bekende downloadplatforms !