Noam Vazana wint Mooie Noten 2010

23-06-2010 @ 22:37

Finale Amsterdamse pop-song competitie in Vondelpark Openluchttheater
   
Noam Vazana heeft zondagmiddag 20 juni de elfde editie van Mooie Noten, dé Amsterdamse pop-song competitie, gewonnen. Noam Vazana viel op door haar mooie stem waarmee ze het publiek wist te pakken. Daarbij is Noam uniek in het spelen van de piano en de trombone tegelijkertijd. Met deze zege wint Vazana een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promotie cd's en diverse optredens.

Naast Noam Vazana stonden ook Martin van der Linden, Midas en Lucas Pruim in de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Juryleden Jasper van Vught (NL20, OOR), Misha van den Ouweland (Popronde), Michiel Flamman (Solo), Chris Walraven (Radio Mortale, 3voor12Amsterdam) en Flip van der Enden (Kink FM, Conservatorium van Amsterdam) beoordeelden de vier finalisten op originaliteit, techniek, podiumpresentatie en toekomstverwachting. De juryleden vonden dat de uit Israël afkomstige singer-songwriter op deze punten het beste scoorde. Met haar kristalzuivere stem bezorgde Vazana de jury "kippenvel" en wist ze het publiek te raken. Singer-songwriters Tim Knol en Lea van Excelsior Recordings verzorgden de gastoptredens.

Over GRAP
De GRAP organiseert naast Mooie Noten ook andere competities, showcases en festivals zoals de Amsterdamse Popprijs, Spelen voor de GRAP, Vinylized, Wanted en is muziekproducent van het Amsterdams Bevrijdingsfestival. Ook biedt de GRAP advies en informatie aan bands en acts en is zij intermediair voor organisaties en stadsdelen.
www.grap.net.