ZZ TOP & THE DOOBIE BROTHERS GEVEN CONCERT IN ENSCHEDE

05-07-2010 @ 15:16

Op dinsdag 19 oktober 2010 geeft ZZ Top samen met very special guests The Doobie Brothers een concert in Go Planet in Enschede. 

De rockformatie ZZ Top werd opgericht in de jaren 70 en bestaat nog steeds uit de oorspronkelijke bandleden: bassist Dusty Hill, gitarist Billy Gibbons en drummer Frank Beard. Vorig jaar deed ZZ Top de Heineken Music Hall nog schudden op zijn grondvesten. Hits als ‘Gimme all your Lovin’, ‘La Grange’, ‘Sharp Dressed Man’ en ‘Tush’ werden luidkeels meegezongen. De verwachting is niet anders voor het komende concert in Go Planet in Enschede. En uiteraard zullen ook de karakteristieke zonnebrillen, baarden en lange jassen niet ontbreken.

Ook very special guests The Doobie Brothers lopen al jarenlang mee. De band is vooral bekend van hun hits uit de 70er jaren, waaronder Long Train Running, What a Fool Believes en Listen to the Music. Begin tachtiger jaren leek het einde voor The Doobie Brothers in zicht. Maar na lange tijd solo carrières te hebben nagestreefd komt de band in 1987 weer bij elkaar voor een benefietconcert. De wederopstanding van The Doobie Brothers is een feit. Voor 2010 staan een nieuw album gepland (als vanouds geproduceerd door Templeman) en een DVD met live- en televisie-optredens.

ZZ TOP & VERY SPECIAL GUESTS THE DOOBIE BROTHERS
Dinsdag 19 oktober 2010
Go Planet - Enschede
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: € 199 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur