Jordy van Loon zingt een toontje lager op zijn nieuwe single

04-08-2010 @ 12:42

Jordy werd in 2008 ontdekt in een programma van Paul de Leeuw, in oktober van dat jaar komt zijn eerste single uit en scoort daarmee meteen een #1 hit.
Ook wordt in dat jaar de single Verliefdheid is een toverbal uitgeroepen tot themanummer van Serious Request, in het kader hiervan maakte Armin van Buuren een re-mix van de single. Er wordt opgetreden in vrijwel alle radio- en tv shows die Nederland kent. Eveneens verschijnt het album ‘Een kusje voor jou’ en is de gelijknamige single wederom een grote hit voor Jordy.
'Ik ben Jordy van Loon'  is zijn nieuwe single en die is vanaf 23 juli beschikbaar. Jordy van Loon ging in januari de studio in om een Nederlandse versie van Eh Cumpari op te nemen. Niemand had op dat moment kunnen vermoeden dat deze versie gebruikt zou worden in een REXONA spot die telkens in de rust van de wedstrijden van het Nederlands Elftal te horen was. De single bevat 2 verschillende versies en is opvallend vrolijk met een satirische tekst.
Het nummer is net als Jordy’s #1 hit, 'Verliefdheid’ geproduceerd door Jan Zwarteveen samen met John v/d Ven. Het resultaat mag er zijn, we horen Jordy voor het eerst na zijn stemwisseling en we kunnen vaststellen dat zijn stem alleen maar aan warmte heeft gewonnen.
Het is de voorloper van het album dat later dit jaar zal verschijnen.

Jordy van Loon "Ik ben Jordy van Loon"
Bestenummer CDS: JAZ 2030
Release: 23 juli 2010
label: jaz
distr. heartselling

http://www.jordyvanloon.com/