Nieuwe single van Jan Smit: "Zie wel hoe ik thuis kom"

02-09-2010 @ 20:59

Onlangs werd bekend dat “Leef” van Jan Smit het bestverkochte Nederlandstalige album van de eerste helft van 2010 is geworden. Op 17 september verschijnt de derde single van dit album, “Zie wel hoe ik thuis kom”. Deze single is een vrolijke uptempo volkspopsong in de beste Jan Smit traditie. De single zal -naast “Zie wel hoe ik thuis kom” en de clip van het titelnummer- ook een bijzonder duet bevatten, te weten “When You’re Gone”, dat in 1998 een grote hit was voor Bryan Adams & Melanie C.

Op 22 oktober zal in de Arnhemse Rijnhal Jans Leef Je Uit! Concerttour 2010 van start gaan. Tijdens deze tour zal Frans Duijts het voorprogramma verzorgen en Monique Smit treedt op als special guest.

Vrijdag, 3 september, start bij de TROS een nieuw seizoen van de real life soap Gewoon Jan Smit – Onderweg, en wordt uitgezonden om 22.30 uur op Nederland 1. Jan Smit - De Zomer Voorbij zal vanaf 12 september iedere zondagavond op Nederland 3 te zien zijn, met de muzikale omzwervingen van Jan en zijn kameraden.

Voor alle tourdata van de Leef Je Uit! Concerttour 2010 kun je terecht op www.jansmit.com.