Wouter Hamel live in Paradiso, registratie live CD/DVD

06-09-2010 @ 19:01

Wouter Hamel geeft op 8 oktober een speciaal concert in Paradiso. Het wordt een feest om de afgelopen drie jaar af te sluiten.
Hamel: “Twee albums en veel mooie ervaringen verder. Hectische jaren, hysterisch ook wel een beetje, maar vooral hele mooie jaren. Om iedereen te bedanken voor de steun en liefde geef ik op 8 oktober een extra concert in Paradiso. Daar is het allemaal begonnen en het is en blijft mijn favoriete podium.

Het wordt een uniek concert met speciale gasten zoals Benjamin Herman, Henry Ronde en het strijkorkest olv Julia Phillippens. Een intiem feestje, de band staat/zit midden in de zaal, temidden van het publiek. Het concert wordt opgenomen voor een live DVD die aan het einde van dit jaar zal verschijnen in Nederland. Hierop is niet alleen het live concert te zien, maar ook een documentaire over Hamel en band. “Een cameraploeg heeft ons bijna letterlijk op de huid gezeten en overal en nergens gevolgd. Bij de hoogte- en dieptepunten. Dat moet een bijzonder kijkje in de keuken opleveren.

Fans van het eerste uur kunnen meedoen aan de prijsvraag en maken kans op een VIP-behandeling, staan vooraan bij het concert en krijgen korting op de DVD. Een klein groepje gelukkige winnaars mogen daarnaast backstage met Hamel en band kletsen, krijgen een rondleiding door Paradiso en ontvangen als eerste het DVD pakket.
 
Het enige wat de fans hiervoor moeten doen is duidelijk aantonen dat zij aanwezig zijn bij het concert op 8 oktober. Zij moeten een zo origineel mogelijke foto maken met hun toegangsbewijs en deze als profielfoto op hun sociale netwerksite plaatsen, de link daarvan insturen en maken zo kans op de prijzen.
 
Wouter Hamel
Datum: Vrijdag 8 oktober 2010
Paradiso, Amsterdam
Aanvang: 20.30u, Zaal open: 19.30u

http://www.doxrecords.com
http://www.hamelmusic.com/