Release 2CD Q-BASE 'Lost In Dreams'

21-09-2010 @ 21:00

Liefhebbers van het hardere werk binnen de dance hadden 11 september 2010 al maandenlang rood gemarkeerd staan voor Q-Base. Op het karakteristieke terrein van Airport Weeze, net over de Duitse grens, konden bezoekers 14 uur lang los gaan op de beste namen uit de hardstyle, hardcore, electro, techno en dubstep scene. Voor even veranderde het luchthaventerrein in een droomwereld vol gekte, absurditeit en avontuur.

Om de vele liefhebbers die er wel/niet zijn geweest nog iets extra's te bieden is de 2CD Q-BASE ‘Lost In Dreams’ uitgebracht.
Hard is het sleutelwoord en de harde kern van deze compilatie, die op 4 verschillende schijfjes de diversiteit van het evenement weergeeft. DJ Coone kreeg de eer de hardstyle voor Dirty Workz te vertalen, de Neophyte Records All Stars mixen de hardcore disk voor Neophyte Records, Frank Kvitta laat horen hoe snoeiharde techno voor Enhanced Records moet klinken en DJ Nicon sleept je mee in de wereld van de diepe dubstep, gemixt voor Subway Records. Genoeg hards voor iedereen dus.

De CD, uitgevoerd in een zilverkarton verpakking, is in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en is tevens te bestellen in de Q-dance store.

Q-BASE - ‘Lost In Dreams’
release: 14 september 2010
label: cloud 9 music

http://www.q-dance.nl/q/events/QBASE