Nieuw album van zangeres Marjan Berger

01-10-2010 @ 12:47

Zangeres Marjan Berger is een artieste ‘pure sang’, geboren in Helmond en geen onbekende in de Nederlandse, Belgische & Duitse showwereld. De meeste mensen kennen haar vooral van het Nederlandse duo Frank & Mirella dat in de jaren ’80- ’90 de ene hit na de andere scoorde en niet van de buis te branden was. In de jaren '70 was ze actief in het duo Theo & Marjan.
In al die jaren werkte zij samen met o.a. Vader Abraham, Peter Koelewijn, Jack Jersey en Will Hoebee.
Eind 1996 besloot Marjan solo te gaan onder haar eigen artiestennaam
Marjan Berger. Vanaf toen ging zij zich ook toeleggen op België waar Marjan woonachtig is sinds 1976 en sindsdien de Belgische nationaliteit bezit. Ze pakte direct uit met de hit “Twee sporen in’ t zand”, die zowel in Vlaanderen en Nederland behoorlijk scoorde, “Ik ben op zoek naar jouw liefde” gevolgd door 2 prachtige songs “Waarom” en “Morgen”, de Nederlandstalige versie van “Someday” uit de Disney film “De Klokkenluider van de Notre Dam”.

Zij is een zangeres die haar mannetje staat en, zich gesteund weet door vriend Frans Bauer, bracht ze in september 2001 haar eerste soloalbum “Stralend” uit.
Marjan Berger is als rasartieste al meer dan 42 jaar ‘on tour’ door Nederland, Vlaanderen & Duitsland en weet zich gesteund door een grote groep sympathisanten. Op 8 oktober verschijnt het gloednieuwe album van Marjan Berger met 16 prachtige Nederlandstalige liedjes.

Marjan Berger - Geef Me Een Kus
Bestelnummer CD: TCD111012
Label: telstar
Release: 08-10-2010
distr: pinkrec

http://www.marjanberger.com/