Nieuw album van John de Bever met exclusieve DVD

08-10-2010 @ 23:39

In 1980 ontdekt Pierre Kartner zijn kinderster 'Johnny'. Dertig jaar, de titel 'Beste zaalvoetballer van de Wereld' én talloze hits later, is John de Bever's zesde hitalbum een feit.

Charmezanger John de Bever brengt met zijn zesde full-album (incl. DVD) 'Ik heb maling aan wat mensen zeggen' zijn kwaliteiten tot een hoger niveau. Naast compleet nieuwe tracks, bevat de CD/DVD nu al maar liefst zeven Top100-Hits! De DVD met daarop acht nooit eerder uitgebrachte én nieuwe videoclips, bevat ook het speciale duet van het gelegenheidsduo dat John de Bever vormt met Anny Schilder én de eerste aflevering van de 'John de Bever soap'.

Bewust is gekozen voor de hoge kwaliteit van de muziek (ingespeeld door live-muzikanten) en de variatie van de tracks. Op deze manier wordt het muzikale vlak waarop de zanger al jaren succesvol actief is, uitgebreid en hierdoor een grotere doelgroep bereikt.

Met de bonus-dvd in HD-kwaliteit, het exclusieve en vernieuwende artwork (20 pagina's tellend boekje met daarin songteksten en foto's), optredens door het hele land, een volledige promotietour, een theatershow én de vertrouwde klanken van de warme stem, luidt John de Bever een nieuw tijdperk in. De aankomende feestperiode krijgt een extra muzikaal tintje met dit unieke document.

Quotes
* Frans Bauer: 'Hallo allemaal, Ik ben een enorm grote fan van John de Bever. Als kind zong ik al zijn liedjes en heb dan ook menigmaal 'De mooiste dag is Moederdag' gezongen. Later ben ik John vaak tegengekomen, een échte vakman die ik graag tegenkom. Nou John, veel succes en laat Nederland maar lekker genieten van jouw muziek.'.

* Johnny Hoes: 'John was niet alleen 'n begenadigd zaalvoetballer met 'n weergaloze techniek maar vooral een warme innemende persoonlijkheid die beschikt over 'n apart stemgeluid. Hij doet me steeds denken aan een charmante latino lover met een sentimentele stem waar het publiek even bij weg kan dromen. Dat is 'n kwaliteit!'.

* Koos Alberts: 'Hij heeft een aparte stem. Zijn stem spreekt veel mensen aan. Ik mag hem heel graag en Joke ook.'.

* Hans Kraay Jr.: 'John ken ik als een man met passie en liefde voor voetbal en muziek. Als voetballer zette hij zijn tegenstanders vaak op het verkeerde been. In de muziek verdient hij het juiste pad.'.

* Algemeen Dagblad '09: 'De Bever zingt met prachtige, zuivere uithalen en een onvervalste snik in de strot. Zijn pak zit onberispelijk, de knipoog naar de clientèle is even charmant.'.

John De Bever - Ik Heb Maling Aan Wat Mensen Zeggen;
Bestelnummer CD+DVD: RHBCD85009
Release: 22-10-2010
label: rood hit blauw
distr.: pinkrec

http://www.johndebever.nl/