De mannen van Brabant verwennen fans met zoetigheid

11-10-2010 @ 09:25

Muziekliefhebbers die van de Brabantse feestact ‘De Mannen van Brabant’ de nieuwste single ‘Ik heb je lief’ downloaden maken kans op een kilo hartjes, de zoete snoepjes met een boodschap erop.

Het Brabantse duo dat bekend staat om hun energieke en opvallende shows, wil op deze manier extra aandacht vestigen op hun nieuwe single. Zanger Thars: “De single is nog maar net uit en we worden al gedraaid op erg veel radiozenders. We zijn te gast bij vele radiozenders om te praten over De Mannen van Brabant en de nieuwe single.” Zanger Jitse valt bij: “Maar, meer mensen moeten de single horen. Vandaar deze actie. Bovendien; wat is er nou mooier om hartjes weg te geven als iemand een single koopt met de titel ‘Ik heb je lief’?” De winnaar zal de kilo hartjes hoogstpersoonlijk uit handen van De Mannen van Brabant ontvangen.
Het snoepgoed wordt beschikbaar gesteld door Jamin Nooijens uit Tilburg.

De single ‘Ik heb je lief’ is een heerlijke zomerse track die makkelijk meegezongen kan worden. De single krijgt op dit moment airplay bij o.a. Omroep Brabant, RTV West, Holland FM, RTV Oost, Optimaal FM en Bingo FM.

De videoclip van ‘Ik heb je lief

De Brabanders Jitse van der Feer en Thars Duijnstee zijn het duo achter ‘De Mannen van Brabant’. Eind jaren tachtig ontmoeten zij elkaar, direct ontstaat er een hechte vriendschap die nooit meer zal overgegaan. Muziek is dan al een belangrijke bindende factor, beide delen dezelfde passie voor het Nederlandse lied. In deze periode beloven zij elkaar dat het er ooit van zal komen……

www.demannenvanbrabant.nl