Eerste editie Metropolis In Town op 23 oktober

12-10-2010 @ 21:08

METROPOLIS IN TOWN is een nieuw onderdeel van het Rotterdamse Metropolis festival wat gedurende deze herfst en wintermaanden op een drietal avonden gaat plaatsvinden in de Unie te Rotterdam. Vooruitlopend op de 23e editie van het gratis popfestival (zondag 3 juli 2011, Zuiderpark Rotterdam) presenteren de programmeurs van Metropolis talentvolle acts om alvast in de sfeer van het festival te komen. Metropolis staat erom bekend vernieuwende nationale en internationale acts uiteenlopend van hardrock tot indie, hiphop, wereldmuziek, punk of country een podium te bieden.
Op zaterdag 23 oktober, de eerste editie, presenteert METROPOLIS IN TOWN de Rotterdamse band: HAUSMAGGER. De avond gaat tot twee uur 's nachts door met een nog aan te kondigen DJ.

HAUSMAGGER
Ed Sewerratti en Ted Wesselo vormen samen het Nederlandstalige duo HAUSMAGGER wat te omschrijven is als: Rotterdams, eerlijk, grof, grappig en zeer muzikaal. Dit jaar speelden zij voor een enthousiast publiek op het 3FM Serious Talent podium bij Metropolis, het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Oerol en het Kaderock Festival Den Haag. Ook toerden zij mee op de Parade met een meer literair programma.

Datum: zaterdag 23 oktober 2010
Entree (hele avond): € 5,-
Deur open: 21.00 uur.
Aanvang live act: 22.00 uur
Einde: 2.00 uur
Lokatie: De Unie, Mauritsweg 34-35, Rotterdam

http://www.hausmagger.net/