Aanstekelijke nieuwe single van Jelle Amersfoort

13-12-2010 @ 11:03

"Prinses van Paradiso" is de aanstekelijke nieuwe single van zanger en tv-presentator Jelle Amersfoort, die met twee succesvolle singles 'Goedemorgen' (2008) en 'Als ze lacht' (2009) al een hit scoorde.

"Prinses van Paradiso" verschijnt op het einde van een jaar dat tot nu toe het meest succesvolle jaar is geweest voor de zanger; naast een bijzonder succesvolle theatertournee (i.s.m. de AVRO) van theaterensemble "Andermans Veren Live!", waar Jelle deel van uit maakt, is zijn televisiecarriere ook in een stroomversnelling gekomen: wekelijks keken meer dan een miljoen mensen naar de "Slag Om Loevestein" op maar liefst 3 verschillende regionale zenders, en presenteert hij dit seizoen met veel succes het cultuurprogramma "Geniet" op Omroep Gelderland. Voorheen presenteerde Jelle de programma's YouBC en BV Brabant op Omroep Brabant.

Bovenop dit alles verschijnt binnenkort ook nog eens Jelle's frisse popdebuut "Astronaut" een dubbelalbum vol met Nederlandstalige popsongs van eigen hand en met verrassende samenwerkingen. En "Prinses van Paradiso" is daar dus de voorloper van: een bijzonder liedje dat de vrolijke sfeer en het pure, akoestische geluid van Jelle's band benadrukt. Samen met o.a. Erik Smans (ABEL) en Hugo den Oudsten (Wicked Jazz Sounds) kwam de opname van deze single tot stand.

Jelle Amersfoort "Prinses van Paradiso"
label: visco
release: 03-12-2010

download: http://www.megamediamagazine.nl/

http://www.jelleamersfoort.nl/

http://twitter.com/jelleamersfoort