Top Notch verwelkomt Boef en de Gelogeerde Aap

18-12-2010 @ 11:36

De lang aanhoudende geruchten waren er al, maar nu is dan eindelijk de kogel door de kerk: Boef en de Gelogeerde Aap brengt hun eerste album genaamd 'Wij Zijn' uit bij Top Notch op vrijdag 21 januari 2011.

Hoofdscout Sticks zelf zei eind november nog het volgende over het duo bij hun introductie op Fakkelteitgroep: “Over Boef en Aap kan ik kort zijn. Ze komen met een frisse grime/dubstep stijl, gecombineerd met poëtische persoonlijke raps. En bovendien zijn ze dit jaar finalisten van De Grote Prijs.

De Grote Prijs van Nederland
werd ook op een andere manier ingezet door de FTG. Want beatmaker, clipregisseur en huisfotograaf Herb Alfonso achtervolgde De Boef en Aap vanuit hun hometown Tilburg naar de Paradiso in Amsterdam waar de finale werd gehouden. Het leverde deze mooie korte documentaire op.

In januari verschijnt de tweede videoclip 'Zien', de eerste video Wij Zijn is al te zien op You Tube.
Tevens zal het duo te zien zijn tijdens een showcase op Eurosonic/Noorderslag.
Op vrijdag 21 januari is het echter echt feest, want dan wordt ‘Wij Zijn’ gereleased en zal het dak er afgaan in een afgeladen 013. Houdt de Top Notch en FTG kanalen in de gaten, want misschien kan je hiervoor wel kaarten winnen!
http://www.boefendegelogeerdeaap.nl/