Sounds From The Loft - Nieuw muziekconcept Dennis v/d Geest

26-01-2011 @ 13:15

Disco en house classics, het zijn misschien niet de eerste muziekstijlen die in je opkomen bij een voormalig wereldkampioen judo, toch is het de muziek waarmee oud judoka en DJ/producer Dennis van der Geest dit jaar door het land zal touren.

"Sounds From The Loft" wordt gelanceerd met een release party in de Melkweg Amsterdam op vrijdag 11 februari 2011, waarna Dennis een groot aantal clubs door heel Nederland zal aandoen met dit concept. Rond deze tour zal er ook een Sounds From The Loft compilatie album uitkomen. Op deze cd staat een selectie van Dennis' favorieten welke door hem zijn voorzien van een nieuwe sound. Ter ondersteuning van het geheel wordt er een Dennis van der Geest & Benny Royal remix uitgebracht van de club classic Lisa Lisa & the Cult Jam - Let The Beat Hit 'em!

"Ondanks mijn passie voor sport heb ik muziek nooit helemaal los kunnen laten en na een mooie judo overwinning kocht ik van het prijzengeld mijn eerste draaisetje en snuffelde ik rond in de sportschool van mijn vader waar talloze albums van al die jaren jazzballet stonden opgeslagen. Daar ontstond mijn liefde voor disco."

Met deze insteek kwam hij op het idee voor een compilatie album "Sounds From The Loft". Een album met disco klassiekers en house, verrassend omgetoverd tot 2011 versies. "Je moet het gevoel hebben alsof je in mijn huiskamer staat en ik de sfeer neerzet die past bij de avond. Een spannende mix van disco en oude house." aldus Dennis.

Beluister een sneak preview via Soundcloud:
http://soundcloud.com/extendedmusic/dennis-van-der-geest

Voor meer informatie check:
http://www.soundsfromtheloft.nl
http://www.facebook.com/SoundsFromTheLoft
http://soundsfromtheloft.hyves.nl