Dennis van der Geest presenteert 2e Sounds from the Loft avond

13-04-2011 @ 07:45

Oud-topsporter/judoka Dennis van der Geest zal op 24 april de tweede 'Sounds From The Loft' avond verzorgen in het Paard van Troje te Den Haag. Na een succesvol openingsfeest in een volle Melkweg te Amsterdam, timmert Van Der Geest geduldig aan zijn geesteskind; 'Sounds From The Loft'.
Geen zwart gat voor hem na een roemruchte carrière in de judosport.

Nadat hij in 2009 besloot te stoppen met topsport bedacht hij een
compleet muziekconcept waarmee hij door het land kon gaan touren. Het concept is gebaseerd op zijn grote voorliefde voor dansmuziek. De muziek kreeg hij letterlijk met de paplepel ingegoten op de sportschool van zijn vader Cor. Deze voegde, eind jaren 70, jazzballet toe aan de sportmogelijkheden. Als 4 jarig jochie danste Dennis tussen de dames van het jazzballet op de klanken van discomuziek.

In 2010 benaderde Dennis muziekmaatschappij Sony Music met het 'Sounds From The Loft' concept. De Nederlandse tak van het bedrijf had er wel oren naar en besloot met hem in zee te gaan. Door de vele positieve reacties besloot Sony Music een album uit te brengen. Het werd een album met disco,- en house klassiekers waarvan verrassende 2011 remixen zijn gemaakt.

Dit album geeft een duidelijk beeld van wat Dennis op zo'n avond
draait. Het succes van het album deed Sony Music besluiten om ook een single te releasen. Dennis dook met DJ Benny Royal de studio in om een club-mix te maken van het Lisa Lisa & The Cult Jam nummer; 'Let The Beat Hit 'em'.  De single is sinds 8 april digitaal verkrijgbaar.

Voor meer info:
http://www.soundsfromtheloft.nl
http://www.facebook.com/SoundsFromTheLoft
http://soundsfromtheloft.hyves.nl