Eerste solo-single van Shary-An

16-02-2011 @ 16:07

Op 25 februari verschijnt de eerste solo-single van Shary-AnSix Feet Under”, ze was één van The Voice finalisten.
Shary-An maakte met haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid veel indruk tijdens de diverse liveshows en miste de finale op een haart. Haar uitvoering van “Ain’t got no - I got life” stond wekenlang in de hoogste regionen van de Single Top 100.
Op 13-jarige leeftijd deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival. Inmiddels staat ze voor een mix van Soul, R&B en Jazz. De enthousiaste zangeres staat aan het begin van een muzikantenopleiding. Shary-An kijkt tevreden terug. Haar laatste optredens gingen fantastisch, ze stond in de HMH en mocht haar eigen single opnemen.
Dolgraag had Shary-An op 21 januari in de finale gestaan, maar iIn de halve finale legde het jongste talent het af. Zoals alle halve finalisten nam ook Shary-An haar eigen nummer op. Shary-An: “Mijn single is echt dope geworden. Ik ben heel blij dat hij nu uitkomt” Het opgenomen nummer is niet het enige dat Shary-An verder moet brengen. Nu ze uit de The Voice of Holland is, schrijft ze zelf muziek en is ze ook bezig met andere tekstschrijvers.

Shary-An Nivillac - Six feet under
Release: 25-02-2011
label: cloud9music
Bestelnr CDS: CLSI2011602
distr.: heartselling

http://nl-nl.facebook.com/people/Shary-an-Nivillac/

http://twitter.com/#!/Shary_an