Ilse DeLange gaat samenwerking aan met jeans merk

07-03-2011 @ 21:36

Ilse DeLange is een samenwerking aangegaan met CARS Jeans. De artieste gaat samen met de designstudio van CARS kleding ontwerpen. De nieuwe kleding is voor het eerst te zien op 26 maart tijdens het optreden van DeLange in het Gelredome. De zangeres zal de ontwerpen zelf dragen tijdens het optreden.

Ilse DeLange deelt tijdens 'adrenalinesessies' haar ideeën over styling en kleding met de designstudio van CARS. Zo moeten er volgens de onderneming nieuwe en unieke ontwerpen ontstaan. De ontwerpsessies zijn realtime te volgen op internet en via sociale media.

Volgens CARS kenmerkt de samenwerking zich door de wijze waarop het modemerk 'optimaal gebruikmaakt van het DNA van de artiest en andersom de artiest geholpen wordt door het DNA van het modemerk'.

CARS hoopt met de samenwerking 'het gevoel en karakter van het merk op een integere en geloofwaardige manier bij het grote publiek bekend te maken'. CARS beschouwt DeLange als de perfecte partner om dat te doen. Volgens het bedrijf staat DeLange bekend als 'een sympathieke, zelfbewuste jonge vrouw, wars van sterallures en opsmuk, maar juist heel basic en heel naturel'.