Ilse DeLange gaat Sky high met bijzonder concert op Euromast

04-05-2018 @ 21:07

Ilse DeLange brengt luisteraars van Sky Radio letterlijk naar grote hoogte voor de tweede editie van ‘Concert in the Sky’. Op donderdag 24 mei geeft de zangeres op 100 meter hoogte een intiem concert op de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. Twintig Sky Radio luisteraars krijgen de kans om bij dit bijzondere event aanwezig te zijn. Tijdens de schemering kunnen zij genieten van het mini-concert én natuurlijk het uitzicht over de stad Rotterdam.

Ilse DeLange: “Ik heb onwijs veel zin om op grote hoogte een speciaal en intiem akoestisch optreden te geven voor prijswinnaars van Sky Radio. Heel bijzonder om op deze plek nieuwe, maar natuurlijk ook bekende nummers te mogen spelen, zin in!!!”

In totaal maken tien luisteraars kans om samen met een vriend of vriendin aanwezig te zijn bij het exclusieve ‘Concert in the Sky’ met Ilse DeLange. Meedoen kan van 7 tot en met 13 mei door het codewoord van de dag door te geven via de Sky Radio app.

Concert in the Sky
In 2017 vond de eerste editie van ‘Concert in the Sky’ plaats tijdens de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux. Zangeres Miss Montreal (Sanne Hans) zong toen dertig luisteraars toe vanaf een platform in de lucht op vijftig meter hoogte.

'Concert in the Sky' met Ilse DeLange op de Euromast in Rotterdam vindt plaats op donderdagavond 24 mei 2018.