Nieuw album van Moby + fotoboek + expositie in Amsterdam

30-03-2011 @ 16:18

Op 16 mei komt het nieuwe album uit van Moby met de titel 'Destroyed'. Samen met het album wordt een fotoboek uitgegeven van maar liefst 128 pagina's. Het hardcover boek bevat 55 foto's die Moby heeft genomen over de hele wereld.  

Om de release van Moby's negende studio album te vieren, zal hij bovendien een gratis digitale EP uitbrengen op moby.com waar al drie nummers van Destroyed te horen zijn. Daarbij komt een trilogie van korte films beschikbaar, geregisseerd door Moby, voor ieder nummer dat online wordt uitgebracht.

Destroyed is een exclusief kijkje achter de schermen bij de reizen van Moby. O.a. hotel kamers, vliegvelden en backstage area's komen langs in de foto's. De unieke combinatie met het album geven een intieme kijk op het leven van Moby en zijn creatieve processen als artiest. Een soundtrack voor lege steden om 2 uur 's nachts, waarin een gevoel van eenzaamheid en isolatie in is te horen. Het resultaat is een fijne collectie van 15 nummers die zowel sfeervol als verontrustend zijn.

Expositie in Amsterdam
De foto's van het fotoboek zullen geëxposeerd worden in Amsterdam in Galerie Alex Daniels: 1 juni tm 13 juni in samenwerking met Famous Editions Amsterdam. www.reflexamsterdam.com

Het album en het fotoboek Destroyed worden op 16 mei uitgebracht.
Op 30 mei speelt Moby in een uitverkochte Melkweg en van 1 tm 13 juni zal er een expositie zijn van de foto's van Moby.