Half april duet Monique Smit en Tim Douwsma op single

01-04-2011 @ 09:17

De geruchten gingen al langer maar kunnen nu ook officieel bevestigd worden, met een releasedatum en al: “Eén Zomeravond Met Jou”, het duet van Monique Smit en Tim Douwsma, zal op 15 april verschijnen.

Het gelegenheidsduo heeft meerdere raakvlakken. Beiden zijn succesvol op zowel muziek- als presentatiegebied. Monique presenteert sinds jaar en dag de Kids Top 20 en is VJ bij Sterren.nl, terwijl Tim ook actief is als VJ bij Sterren.nl. Monique schittert momenteel in het bloedspannende Sterren Dansen Op Het IJs bij SBS 6, waarin Tim eerder ook te zien was.

Het duet is een idee van Moniques broer Jan Smit, die ook tekende voor de Nederlandstalige tekst. Het origineel van het nummer, “Sera Perche Ti Amo”, is van Ricci & Poveri en heeft zichzelf reeds meermalen bewezen als monsterhit. Samen met Edwin de Groot tekende Jan Smit ook voor de productie van het zonnige liedje.

Een videoclip voor het aanstekelijke nummer zal op korte termijn beschikbaar komen, zodat niets een grote hit meer in de weg kan staan!    

www.moniquesmit.nl
www.timdouwsma.com