NL: Nieuwe single Tim Douwsma onder Wijko commercial

06-12-2011 @ 22:42

De nieuwe single ‘Bij jou’ van zanger en presentator Tim Douwsma zal in de maand december te horen zijn onder de nieuwe TV-commercial van Wijko Satésaus.
Wijko was op zoek naar een liedje voor de commercial, en kwam via via terecht in de studio van Arno Krabman. Krabman was op dat moment samen met Han Kooreneef bezig aan de nieuwe single van Tim Douwsma.

Krabman en Kooreneef (producer en schrijver van o.a Jeroen van de Boom en Marco Borsato) zien Tim muzikaal als een jongere variant van zangers als Xander de Buisonje en Jeroen van de Boom.

Tim zelf is erg blij met deze samenwerking. "Ik vind het te gek dat een groot bedrijf als Wijko mijn liedje heeft gekozen voor hun nieuwe campagne. Ik ben erg trots dat mijn nieuwe single de hele maand onder de TV-commercial te horen is” aldus Tim Douwsma.

Tim scoorde eerder al hits met onder meer ‘Je bent de hemel’, ‘Allebei’, ‘Winter voor twee’, en ‘Eén zomeravond met jou’, een duet collega Monique Smit,  waarvoor Jan Smit de tekst schreef.

Tim zal zich, naast het presenteren van televisieprogramma’s, de aankomende maanden vooral bezig houden met zijn muziek. De opnames voor zijn debuutalbum zijn in volle gang. De release staat gepland voor het voorjaar van 2012.

Download link single is ‘Bij jou

www.timdouwsma.com

http://twitter.com/#!/timdouwsma