Splendid maakt zomersoundtrack van het jaar

19-05-2011 @ 22:50

De Haagse formatie Splendid brengt popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul en rock. Dat klinkt als zonneschijn uit je speakers. Live is het een knallende ervaring die je lang bijblijft. De video van de eerste single ‘Again’ is hier te bekijken. Het nieuwe album 'Connect Back To The Stars' komt op 20 juni uit.

De Splendidtrein dendert al een flink aantal jaren door Nederland. Volle zalen worden op hun kop gezet en vanuit de media komen lovende kritieken. Dat is een gezonde basis om dit jaar aan een nieuw hoofdstuk te beginnen; de band is getekend bij PIAS en het vierde album Connect Back To The Stars komt uit.

De 11-koppige formatie maakt zich op voor een hete zomer. Met een tour langs alle gezellige strandtenten tussen Zeeland en Schiermonnikoog brengen zij de zon naar de zomer.

Al sinds 2001 is Splendid actief in de Nederlandse surf en reggae scene. De band bracht al drie albums uit en speelde in 2010 zelfs in de HMH als support van Madness. Met een energieke, wervelende show wist Splendid een onuitwisbare indruk achter te laten bij de fans van deze legendarische skaband. 2011 startte voor Splendid met een nieuw hoogtepunt in de vorm van een optreden op het prestigieuze Noorderslag in Groningen.

Het album Connect Back To The Stars zal op 20 juni uitkomen, en de eerste single heet Again.

http://www.splendidmusic.nl/

download single