Evers Staat Op presenteert nieuw muziekconcept 538PUUR

31-05-2011 @ 14:22

Radio 538 en Van Gils Parfums presenteren een nieuw muziekconcept: “538PUUR”. Muziek in haar puurste vorm. Drie keer per jaar organiseert Edwin Evers een concert met een hoogstaande artiest, waarvan twee keer een intieme showcase en één keer grootschalig. Voor de eerste editie op vrijdag 17 juni is de beste zangeres van Nederland, Glennis Grace, uitgenodigd. Eerst treedt zij live op in de uitzending van Evers Staat Op. Daarna mag een geselecteerd publiek genieten van een akoestisch optreden op de adembenemende locatie het Witte Huis in Loosdrecht. Kaarten voor dit exclusieve concert zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij Evers Staat Op.

538PUUR” is een samenwerking tussen Radio 538 en Van Gils Parfums. Van Gils PUUR is een parfum voor de moderne man  met een sterk gevoel voor authenticiteit, vrijheid en persoonlijkheid. Dit sluit aan bij de merkwaarden van Radio 538 en vanuit daar is het muzikale initiatief “538PUUR” ontstaan.

www.radio538.nl

www.vangilsparfums.com
 

Van Gils Parfums
Van Gils Parfums, het enige (mannen)parfummerk van Nederlandse bodem, staat al decennia garant voor karakteristieke, stijlvolle en intense geuren. De parfums worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen in binnen- en buitenland. Presentator en ondernemer Winston Gerschtanowitz is als ambassadeur verbonden aan het merk.