Di-Rect bij 3e editie van 538Puur

21-11-2011 @ 22:44

Na twee zeer succesvolle intieme edities, presenteren Radio 538 en Van Gils Parfums nu de derde en extra grote editie van het bijzondere muziekconcept: “538PUUR”. Muziek in haar puurste vorm. Speciaal voor dit concert is  de band  DI-RECT uitgenodigd om luisteraars en parfum liefhebbers te trakteren op een exclusief optreden. Het unplugged concert vindt plaats op vrijdagavond 27 januari, vanaf 20.30 uur in de Hangaar2 in Katwijk.
Drie keer per jaar organiseert Radio 538 een exclusief akoestisch concert met een hoogstaande artiest, waarvan twee keer een intieme showcase tijdens Evers Staat Op en één keer grootschalig. Kaarten zijn alleen te winnen bij Evers Staat Op of door een van de Van Gils Parfums producten te kopen en de barcode in te vullen op www.538puur.nl .
538PUUR” is een samenwerking tussen Radio 538 en Van Gils Parfums. Van Gils PUUR is een parfum voor de moderne man met een sterk gevoel voor authenticiteit, vrijheid en persoonlijkheid. Dit sluit aan bij de merkwaarden van Radio 538 en vanuit daar is het muzikale initiatief “538PUUR” ontstaan. Tijdens de eerdere succesvolle edities waren Glennis Grace en Racoon uitgenodigd. Kaarten voor dit exclusieve concert zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij Evers Staat Op en via Van Gils Parfums.

Meer informatie: www.radio538.nl – www.vangilsparfums.com