Twarres verrast fans met downloadhits-pakket!

20-06-2011 @ 16:34

Twarres is terug van weggeweest en hoe! Speciaal om alle nieuwe fans kennis te laten maken met de oude Megahits van Twarres, heeft zangeres Mirjam Timmer een speciaal download hitpakket samengesteld voor een zeer scherpe prijs met daarin de nieuwe single ‘De júste snaar’ en de top 10-hits ‘Wer bisto’, ‘She couldn’t laugh’ en ‘Children’. Daarnaast krijg je ook nog eens het nummer ‘Bij mij’, dat Twarres speciaal componeerde en inzong voor de film ‘Penny’s Shadow’.

De megahit ‘Wer Bisto’ uit 2000 van het duo Twarres ligt nog steeds goed in ons geheugen. Na een donkere periode en een zoektocht naar Twarres in een nieuwe vorm, is het eerste wapenfeit de single ' De Júste Snaar' van Timmer en haar band! “Ik heb lang gezocht naar iets dat veel dichterbij lag dan ik ooit had kunnen denken”, aldus Mir.

De zangeres uit Warga besloot vier jaar geleden de draad met Johan weer op te pakken, maar toen werd bij de zanger een zeldzame zenuwziekte geconstateerd waardoor Johan nooit meer zou kunnen zingen. Via een zoektocht op de radio met DJ Ruud de Wild vond Mirjam een ‘nieuwe Johan’ in de vorm van Joost Bloemendal, maar het voelde bij Mirjam uiteindelijk toch niet goed dat iemand anders de plek van Johan zou innemen en daarom besloot zij de stap alleen te wagen met een compleet nieuwe band.

Mirjam: “Het is heel dubbel! Ik ben heel blij dat ik Johan nog heb als vriend, maar ik mis hem muzikaal wel elke dag. Ik mis hem op het podium, dat was van ons. Dat vind ik wel heel moeilijk!
Johan: “Het mooiste vond ik wat wij met elkaar hadden. Elkaar aankijken en weten wat we aan elkaar hebben en dat zal altijd blijven, dat gaat nooit weg. Ik zal Mirjam altijd blijven volgen en wens haar heel veel succes met de opstart van het nieuwe Twarres.

Mirjam heeft de afgelopen jaren, naast haar solocarrière, met veel succes getoerd langs de theaters van Nederland en België om samen met Edward Reekers, Syb van der Ploeg en Julian Thomas onder de naam Motel Westcoast de grootste hits van de Amerikaanse Westkust ten gehore brengen.

http://www.twarres.eu/