Introducing Tiny Little Bigband

04-07-2011 @ 11:34

'Sharp Dressed Men' is Tiny Little Bigband ten voeten uit: bekende popsongs verbouwd tot aanstekelijke swingnummers, eigenzinnig gearrangeerde Amerikaanse klassiekers én eigen repertoire. Een zeer geslaagde cross-over tussen pop en jazz. Dit alles in scherp gesneden maatpak. Deze ogenschijnlijke “nice guys” zijn tot de tanden toe bewapend to shake your world. Ze staan bekend om hun licht ontvlambare energie en (kruit)dampende liveshows.
In de onderwereld van de showbizz zijn de mannen van de Tiny Little Bigband geen vreemden. Ze zijn de favorieten van Gerard Ekdom (3Fm), maar ook regelmatig te horen bij TROS Muziekcafé en Cappuccino (Radio 2), tevens vaste bezoekers van het Glazen Huis. Ze zijn de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz) en kind aan huis bij Joop van den Ende. Ook mogen ze zich de muzikale hofleverancier noemen van Hotel Huis ter Duin en de SS Rotterdam.
 
Een groot aantal radio- en tv optredens staat al gepland: Cappuccino, TROS Muziekcafé, Radio6, 3FM, Koffie Max e.v.a. Er komt ook een grote album tour door binnen- en buitenland.
Op 22 mei 2011 werd de nieuwe CD groots gelanceerd en werd de CD overhandigd door Gerard Ekdom en Giel Beelen aan de Sharp Dressed Men van The Tiny Little Bigband gevolgd door een explosief live optreden in Panama, Amsterdam.
 
Tiny Little Bigband - Sharp Dressed Men;
Bestelnummer CD: TLB003
Release: 20-05-2011
Label; t2 entertainment

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: