Tiny Little Bigband: Sharp Dressed Men

23-12-2011 @ 20:45

Door de steun van 3FM dj Gerard Ekdom tijdens de Serious Request actie in Het Glazen Huis, staat “You Put The X in X-Mas” al de hele week extra in d ebelangstelling. Door deze Kersthit, die uitsluitend te downloaden is, ontstaat er weer hernieuwde belangstelling voor hun laatste album: “Sharp Dressed Men”.

'Sharp Dressed Men' is Tiny Little Bigband ten voeten uit: bekende popsongs verbouwd tot aanstekelijke swingnummers, eigenzinnig gearrangeerde Amerikaanse klassiekers én eigen repertoire. Een zeer geslaagde cross-over tussen pop en jazz. Dit alles in scherp gesneden maatpak. Deze ogenschijnlijke “nice guys” zijn tot de tanden toe bewapend to shake your world. Ze staan bekend om hun licht ontvlambare energie en (kruit)dampende liveshows.

In de onderwereld van de showbizz zijn de mannen van de Tiny Little Bigband geen vreemden. Ze zijn de favorieten van Gerard Ekdom (3FM), maar ook regelmatig te horen bij TROS Muziekcafé en Cappuccino (Radio 2), tevens vaste bezoekers van het Glazen Huis. Ze zijn de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz) en kind aan huis bij Joop van den Ende. Ook mogen ze zich de muzikale hofleverancier noemen van Hotel Huis ter Duin en de SS Rotterdam.

Tiny Little Bigband - Sharp Dressed Men downloadlink album;

downloadlink single You put the X in X-mas

https://twitter.com/#!/tinylittlebb

http://www.tinylittlebigband.com/