DVD box met De allerbeste Hollandse kluchten

01-08-2011 @ 21:29

Een collectie van vier legendarische kluchten met topacteurs als Joop Doderer, Rijk de Gooyer en Rudi Falkenhagen.

’n Moordstuk
Een volkomen onlogisch en ongeloofwaardig verhaal eindigt met vier hoofdverdachten in een massamoord op vier vrouwen. En dat alles veroorzaakt door de verzinsels van misdaad schrijver Tom Brinkman. Met recht ’n Moordstuk.

Boeing Boeing
Het ideaalbeeld voor onze vrijgezel Paul is het kunnen kiezen uit meerdere vrouwelijke kandidaten, zonder dat zij dat van elkaar weten. De vliegroosters voor stewardessen van buitenlandse maatschappijen helpen hem daarmee op weg.

Twee Handen op één Buik
De klucht begint in een fitnessclub, waar twee vrouwen elkaar met een gezellige babbel beter leren kennen. Zij kletsen honderd uit. De één over haar gelukkige huwelijk en de ander over haar “tijger”, een helaas nog getouwde man, waar zij dolverliefd op is. De vrouwen raken nog lang niet uitgepraat en er wordt besloten elkaar nader te leren kennen door met elkaar een weekendje te gaan doorbrengen. Uiteraard inclusief hun mannen in kwestie.

Daar gaat de Bruid
De dochter des huizes trouwt vandaag en het moet de dag van haar leven worden. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Van bloemencorsages, trouwkleding, trouwauto’s, de kerk, het stadshuis en natuurlijk de catering. Maar door verwarrend komische gebeurtenissen in de familie raakt de bruid totaal van slag en sluit zich op in haar kamer. Holland in last.
    
De allerbeste Hollandse Kluchten
4 DVD
Release: 07-06-2011
distr.: video film express