Twee nieuwe duo's Keizer en de Munnik en Nick & Thomas

22-08-2011 @ 14:20

De naam Keizer en de Munnik zou doen vermoeden dat er sprake is van een nieuw, chique advocatenkantoor. Dat is niet het geval: het is een samenwerking tussen twee muzikale buitenbeentjes: Simon Keizer –bekend van Nick & Simon en Paul de Munnik –van Acda en de Munnik. Eenmalig bundelen zij hun krachten in het uiteraard zelfgeschreven lied “Kijk me na”. Het tweede gelegenheidsduo, Nick & Thomas vormen Nick Schilder- van Nick & Simon- en Thomas Acda- van Acda en de Munnik. Ook zij schreven samen een oorstrelend nummer dat de titel “Sterker nu dan ooit” meekreeg.
Maandagmorgen 22 augvustus maakten de heren dit bekend in het Radio 2 programma De Gouden Uren, waar de singles in première zijn gegaan en meldden ze ook nog dat de twee duo’s een battle aan zullen gaan.

Ooit werd bij een glaasje tijdens een ontmoeting tussen de beide duo’s het wederzijds ‘vreemdgaan’ en de vorming van de alternatieve acts als grap geboren. Toen Nick & Simon voor hun in oktober geplande Symphonica In Rosso stadionconcerten een gastact zochten en vonden in Acda en de Munnik kwam van het één het ander. Dat resulteert dus nu in twee nieuwe, tijdelijke duo’s.

De twee singles zijn vanaf dinsdag 23 augustus legaal te downloaden, en verschijnen 2 september op cd-single samen met twee “solo” versies. Ook zullen de twee duo’s ter ondersteuning videoclips maken aangezien ze door hun drukke werkzaamheden slechts heel selectief beschikbaar zijn voor promotie activiteiten.

Na de viertal concerten in de Symphonica In Rosso reeks, op 8, 14, 15 en 16 oktober zal ieder weer zijns weegs gaan, vooraleerst kan iedereen genieten van de onwaarschijnlijk mooie liedjes die op onnavolgbare wijze worden gezongen door Keizer en de Munnik en Nick & Thomas.