Simon Keizer debuteert met solo theatertour, mini -album en boek: ik & Simon

11-02-2016 @ 10:45

Het zijn spannende tijden voor Simon Keizer momenteel. Met de release van een solo mini album, een eigen boek en de start van zijn theatertour stapt hij voor even uit de schaduw van het duo dat hij met Nick Schilder sinds 10 jaar vormt.
 
Al enige tijd koesterde Simon Keizer de droom om ooit eens op zichzelf een theatershow neer te zetten, wat lastig te combineren bleek met de immer drukke agenda van Nick & Simon. Toch werd de tour ingepland. Met 37 shows in totaal heeft Simon de tijd om de voorstelling fine te tunen en te vervolmaken “On The Road”.

Ookl verschijnt in de boekhandel een bundeling van maar liefst 54 columns en korte verhalen die Simon Keizer in de afgelopen jaren schreef en die deels de rode draad vormen van zijn theateroptredens. Want het leeuwendeel van wat hij in het theater neer zet is verhalend, waarbij hij de bezoeker de kans geeft dichtbij zijn persoonlijkheid te komen.
 
Het resterende deel van zijn theatervoorstelling vormen kleine, speciaal voor de intieme theatersetting geschreven liedjes die te vinden zijn op het mini-album “Ik & Simon” dat 5 februari verscheen. Met o.a. Thomas Acda, Maaike Ouboter, Jaap Kwakman en Seth Jones werden de liedjes gecomponeerd en leveren een fraaie muzikale omlijsting voor het theater.

Voor de speellijst check www.ikensimon.com

downloadlink album