Stand-Up Comedian Gabriel Iglesias 14 november in Melkweg

27-09-2011 @ 22:13

De beroemde Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias komt op 14 november voor een exclusief optreden naar Amsterdam. De voorstelling van Iglesias bestaat uit een hilarische mix van verhalen, parodieën, grappige stemmetjes, personages en geluidseffecten en verkoopt in Amerika de grote zalen gemakkelijk uit. Het optreden van Iglesias vindt plaats in de Rabozaal van de Melkweg. 

Het beste van Iglesias in één show
Voor het eerst in zijn succesvolle loopbaan betreedt Gabriel Iglesias het Europese toneel. Alleen de allerbeste elementen uit zijn bestaande shows heeft hij verwerkt tot zijn speciaal voor deze Europese tour samengestelde best of show ‘stand-up revolution’.

Een opvallende ‘fluffy’ verschijning
Iglesias is een opvallende verschijning. Hij heeft een omvangrijk voorkomen en draagt doorgaans flinke Hawaïaanse shirts. In de USA is Gabriel Iglesias bekend van zijn stand-up shows ‘Hot and Fluffy’ en ‘I’m Not Fat…I’m Fluffy’, die zijn uitgezonden door Comedy Central. Hij brak door met optredens in All That (2000) van Nickelodeon en was later te zien in het vierde seizoen van Last Comic Standing (2006). Zijn beroemde catchphrase “I’m not fat, I’m fluffy” is inmiddels zijn handelsmerk geworden.

Nederland
Ook in Nederland is Iglesias geen onbekende. Zijn show Hot and Fluffy werd al meerdere keren uitgezonden door Comedy Central. Ook op de bekende filmpjes-site Dumpert is zijn imitatie van George Bush een hit met meer dan 450.000 views. PIAS comedy bracht zijn show Hot and Fluffy ook uit op DVD.

Maandag 14 november 2011
Comedy Central presents: Gabriel Iglesias – Stand up revolution tour
Rabozaal - Melkweg | Amsterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 22,50- (excl. servicekosten en lidmaatschap)

Meer over Gabriel Iglesias:
www.fluffyguy.com
http://www.youtube.com/fluffyguy