Nieuwe DVD Leon van der Zanden

14-08-2009 @ 17:19

TV première van Leòn bij Comedy Central op 12 september.

Op 18 september wordt de nieuwste DVD van cabaretier Leon van der Zanden getiteld Leòn gereleased door PIAS Comedy. De Brabantse cabaretier, die reeds 4 shows op zijn naam heeft staan, behaalde met Leòn veel lovende kritieken van de pers. Voor iedereen die Leòn in het theater heeft gemist brengt [PIAS] Comedy zijn show nu uit op DVD. Bovendien zal Comedy Central de show Leòn uitzenden tijdens hun Stand-up Saturday op 12 september.

Leon van der Zanden is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse comedylandschap. De Brabander bewees al eerder over veel talent te beschikken, maar plaatst zich met Leòn echt in het rijtje met gerenommeerde cabaretiers. In zijn vierde avondvullende solo Leòn, kiest Leon voor een nog theatralere aanpak dan voorheen. De voorstelling heeft een ander en vooral dieper karakter dan zijn drie voorgangers, maar er valt natuurlijk als vanouds erg veel te lachen!

Maar Leon zit niet stil, want 19 september gaat zijn nieuwe theatershow Cola in première in het parktheater in Eindhoven. Comedy Central is mediapartner van Cola en zal ook verschillende kaarten voor de première weggeven.

De DVD ligt vanaf 18 september in de winkel.
Te zien op 12 september om 21:15 uur bij Comedy Central.
(pias)