Woensdag: lachdag op Comedystation

17-05-2012 @ 17:08

Vanaf nu is het op Comedystation.nl iedere woensdag lachdag. Want dan maakt muziek-en entertainmentlabel PIAS comedy op hun YouTubekanaal een complete comedy- of cabaretshow beschikbaar, volledig gratis, in HD kwaliteit.

9 Mei werd de eerste show op Comedystation gezet: een complete show van Kees van Amstel, opgenomen in de comedyclub Toomler in Amsterdam. 16 Mei volgde een show van Daniël Arends. In de komende weken volgen onder meer Leon van der Zanden, Micha Wertheim, Howard Komproe en Thijs van Domburg.

Comedystation is het YouTubekanaal van PIAS Comedy, boordevol comedyfragmenten, complete cabaretshows en andere grappige filmpjes. Eind april werd Comedy-station gelanceerd met de exclusieve release van de show Popaganda van cabaretier Stefan Pop. Nog niet eerder werd een show op YouTube uitgebracht, en niet op TV of DVD. Ook een andere show van Stefan Pop, opgenomen in Toomler, is inmiddels op Comedystation in zijn geheel in HD te bekijken.

Naast Comedystation.nl, met alleen Nederlandstalige content is er ook www.youtube.com/comedystation. Dit YouTubekanaal staat boordevol Engelstalig materiaal.

www.comedystation.nl
www.youtube.com/comedystationnltalig
www.comedystation.com
www.youtube.com/comedystation

https://twitter.com/#!/comedystation

http://www.facebook.com/Comedystation1