NL: duet van Erikah Karst met Christiaan Hof

06-11-2011 @ 16:49

Apetrots is Erikah Karst op de nieuwe single “Wij” die ze samen zingt met Christiaan Hof.  “Wij” is een prachtige ballad dat ze samen met Christiaan Hof ook heeft geschreven.

Erikah: "Tijdens het schrijven van dit nummer voelden we allebei meteen dat er iets bijzonders ontstond. Dat gevoel werd een aantal maanden later bevestigt toen we het liedje opnamen. Het was in eerste instantie niet de bedoeling om er een duet van te maken."

"Het liedje zou alleen door mij gezongen worden voor mijn nieuwe album. Maar de click tussen Chris en mij was enorm en onze stemmen kleurden prachtig. Chris kwam tijdens de opnames met het idee om er een soort van duet van te maken. Iedereen was stomverbaasd en euforisch over het resultaat. Wat mij betreft is dit één van de juweeltjes op mijn album “Lef”.

"Wij" is de 3e single van het album "LEF" en is te omschrijven als een krachtige ballad. Dat Erikah in staat is om nog meer uit zichzelf te halen bleek al eerder in haar carriere bij haar duet met Joshua Kadison (Dragonfly), ook zo mooi en verrassend.

Het duet met Christiaan Hof is er ook eentje in de categorie 'prachtige tekst!!', 'verrassend' 'kippenvel' en 'kansrijk'. Uiteraard is er een clip gemaakt van "Wij". klik hier

Meer info op www.erikahkarst.nl

Artists: Erikah Karst en Christiaan Hof
Label: T2 Entertainment
Release: 04-11-2011

downloadlink single

http://twitter.com/#!/erikahkarst

http://twitter.com/#!/christiaanhof