Wesly Bronkhorst verrast Pierre Kartner

09-12-2013 @ 03:04

Volkszanger Wesly Bronkhorst heeft zijn nieuwe single, geschreven door Pierre Kartner, deze week uitgebracht. Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, en natuurlijk als componist van het inmiddels wereldberoemde lied "Het kleine café aan de haven", maar ook "Het Smurfenlied", "Huilen is voor jou te laat", "Jij denkt maar dat je alles mag van mij" e.v.a.

Ze moeten boven even wachten” is een prachtig verhaal met een positieve lading. Mensen worden er door gepakt, en Wesly heeft er echt een fantastische versie van gemaakt, precies zoals ik dat in mijn gedachten had’ aldus een blij verraste Pierre Kartner.

Voor de clip is gewerkt met de laatste bluescreen technieken, waardoor de suggestie wordt gewekt dat de zanger vanuit een luchtballon over de aarde zweeft en zo zijn lied ten gehore brengt.

Het album van Wesly Bronkhorst wat sinds oktober verkrijgbaar is, behaalde al de top 20 van de Album top 100.

Het album bevat ook een door Wesly zelf geschreven nummer, Waarvoor ik Leef, dat hij speciaal voor zijn dochtertje Beauèll heeft geschreven.

Wesly Bronkhorst is een talentvolle artiest met één grote passie: zingen. En met succes. Zo zong hij op het huwelijk van Wesley Sneijder & Yolanthe Cabeau van Kasbergen het nummer ‘Wij’ als openingsdans.

Ook gaf hij een optreden tijdens het herdenkingsconcert van André Hazes in een uitverkochte Amsterdam Arena, en stond hij op menig groot podium tijdens het Jordaanfestival, Nacht van Oranje, Oosterhout live, Tros Muziekfeest op het plein.

www.weslybronkhorst.nl

download link single